Team

Wekelijks bij Café Weltschmerz: Poppencast.tv. Een satirisch programma dat op geheel eigen wijze de Poppencast in de media en in Den Haag aan de kaak stelt. Erik van der Horst in gesprek met Chris van der Ende, Tommy Zwartjes en Koen Verhagen.

Waarschuwing: Dit programma is niet geschikt voor deugdige kijkers.

PANEL

Chris van der Ende is een stand up comedian met een enorme staat van dienst. Hij is niet alleen een geniale comedian met een perfect gevoel voor timing, maar zeker ook een veelbesproken comedian. Je zou hem de Charlie Sheen van de stand up comedy kunnen noemen. Naast zijn rock and roll-leven heeft van der Ende natuurlijk ook een enorme CV. Zo trad hij op bij The Comedy Factory, bij het programma van Jorgen Raymann, bij Guzman presenteert en deed hij diverse bijdragen aan programma’s van PowNed.Je komt niet in zoveel tv-shows als je niet gepresteerd hebt en reken maar daar dat Chris van der Ende gepresteerd heeft.

Tommy Zwartjes is comedian en filosoof. Na zijn opleiding als cameraman en regisseur heeft hij televisieprogramma’s geproduceerd, geschreven en geregisseerd in zijn productiehuis TOXTV. Het TV-programma Kiwi&Slinger werd voor het eerst uitgezonden op PebbleTV op 27 januari 2014. In 2021 bracht hij een filosofisch boek uit, getiteld ‘Levenslast – Over zelfmoord en of het mag‘.

Boek over zelfmoord en depressies

Tommy is geboren in Heerhugowaard op 12 december 1991, in de vorm van een clown. Toen bleek dat dit niet een stabiel beroep was, heeft hij zich gericht op camerawerk en websites. Maar zijn innerlijke passie zat altijd al in het creëren en mensen entertainen, en nog steeds.

Terwijl hij inmiddels een aantal keer per week optreedt als cabaretier, schrijft hij verder aan zijn boeken met serieuze onderwerpen. Ondertussen zoekt hij verlichting in muziek en werkt hij als fotograaf en cameraman.

Koen heeft ruim 25 jaar ervaring als creatief directeur in het reclamevak en maakte prijswinnend werk voor (inter)nationale adverteerders. Na het lezen van het conceptvoorstel van de spoedwet in mei 2020, besloot hij om zijn creativiteit, kennis en ervaring in te gaan zetten voor een betere toekomst voor zijn kinderen en ons land.

Koen maakte de satirisch bijtende ‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’ campagne en de ‘Wij maken ons #hartvoorvrijheid” en de spraakmakende “Op 5 mei herdenken we 75 jaar vrijheid.” posters.Samen met Max von Kreyfelt geeft hij leiding aan Bureau Weltschmerz, dat creatieve campagnes ontwikkelt voor adverteerders met gezond verstand.

GASTHEER

Bio

REGIE

In het dagelijkse leven verslaggever, s’avonds cabaretier – 25 jaar oud, maar van binnen al net zo zuur als Johan Derksen. Runt samen met Chris van der Ende Hart voor Humor.