Bureau

Bureau Weltschmerz ontwikkelt creatieve communicatie campagnes voor adverteerders met gezond verstand.

Onze opdrachtgevers zetten zich in voor een vrije en menselijke samenleving en waarderen de samenwerking met een creatief team dat degelijk creatief werk maakt en gewoon normaal doet.

Bureau Weltschmerz is opgericht door Max von Kreyfelt en Koen Verhagen, die beiden hun sporen in de marketing-communicatie branche ruimschoots verdiend hebben.

Naast betaalde opdrachten ontwikkelen we continue kritische campagnes in eigen beheer en ondersteunen de landelijke demonstraties van Samen voor NL.

Neem gerust contact met Koen op voor een oriƫnterend gesprek.

WERK

Sinds mei 2020 hebben we diverse campagnes ontwikkeld.

DISCRIMINATIE IS STRAFBAAR

Discriminatie is strafbaar is een bewustwordingscampagne die mensen er op wijst dat het uitsluiten van personen op basis van medische gronden strafbaar is.

SAMEN VOOR NL

Samen voor NL is een samenwerkingsverband van 73 organisaties, die maandelijks een massale manifestatie voor de menselijke verbinding organiseren. Bureau Weltschmerz ondersteunt de communicatie.

Voorafgaand aan de demonstratie op de Dam op 5 september hebben we promotievliegtuigen ingezet.

STEUN ONS

Onze eigen campagnes ontwikkelen we op vrijwillige basis. Waardeert u ons werk dan kunt u dat kenbaar maken door middel van een donatie op onze GoFundMe pagina. Hartelijk dank daarvoor.

Voor de inkoop van media-ruimte ter promotie van de landelijke demonstraties van Samen voor NL zijn we op zoek naar financiƫle partners, die ons structureel willen helpen om een zo groot mogelijk bereik voor de campagne te realiseren.

Neem contact met ons op als u hier een bijdrage aan wilt leveren.

CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.